КНЕУ в ТОП-5 найкращих університетів України в рейтингу-2021 журналу «Деньги.ua»

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана увійшов у ТОП-5 найкращих університетів України в рейтингу-2021 журналу «Деньги.ua» в трьох категоріях (економічний, юридичний та аграрний напрями підготовки спеціалістів).

Вже 14 років поспіль журнал «Деньги.ua» формує рейтинг вищих навчальних закладів України. Рейтинг формується в шести категоріях за гуманітарним, технічним, юридичним, економічним, будівельним та аграрним напрямами.

Рейтинг формується журналом на основі оцінок роботодавців від 0 до 10 балів (0 балів означає, що роботодавець не візьме на роботу випускника університету, що оцінюється; 10 балів передбачає, що роботодавець готовий взяти на роботу випускника університету з заробітною платою, яке може бути вищою від середньої заробітної плати на ринку праці для даної категорії спеціалістів).

На думку компаній-роботодавців кращих спеціалістів економічного спрямування в Україні готують Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний університет «Києво-Могилянська Академія», Львівський національний університет імені Івана Франка та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Кращих юристів готують Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національна юридична академія імені Ярослава Мудрого, Національний університет «Києво-Могилянська Академія», Одеська національна юридична академія та Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.

Найкращу підготовку в аграрній сфері, на думку роботодавці, забезпечують Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Уманський національний університет садівництва та Харківський національний аграрний університет імені В.В.Докучаєва.

Джерело: https://dengi.ua/magazine/bez-mvf/3029433-rejting-vuzov-2021-gde-luchshe-vsego-rabotat-i-uchitsya?fbclid=IwAR2HUgpD5h0BqjsMnmYflQ6qGa661B34OXRjd_nvBKwbGOW68oLc1RTotK4

Comments are closed.