МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УКРАЇНСЬКИХ АСПІРАНТІВ

Німецько-українське академічне товариство запрошує українських аспірантів подати заявки на КОНКУРС НА ПРЕДСТАВЛЕННЯ ТЕЗОВИХ ДАНИХ, організований Німецько-українським академічним товариством / Мережею UKRAINE та за підтримки Nomad Bioscience GmbH та Посольства України в Німеччині.
Заявки приймаються від аспірантів/ докторів медичних наук, які проводять свої дослідження з будь-якого предмета, з однієї або кілька наступних груп:
– аспіранти України, які проводять свої дослідження за межами України (в т.ч. обмінюються аспірантами);
– аспіранти, незалежно від національності, які беруть участь у спільному (наприклад, німецько-українському або багатобічному, в тому числі в Україні) дослідницькому проекті;
– Аспіранти, незалежно від національності, тема наукових досліджень яких стосується України.
Успішних кандидатів запрошують представити своє дослідження як 5-хвилинну розмову на Заключному заході на сцені, а також отримати шанс виграти один з трьох призів (1 місце: 300 євро, 2 місце: 200 євро, 3 місце: 100 євро), а також додати додаткові повноваження до своїх резюме. Подорож (до 200 EUR) і проживання в Берліні (до 2 ночей) фінансується Товариством.
Фінал відбудеться у четвер, 16 вересня 2021 року, у Берліні( Німеччина) в рамках Днів України в Берліні та Бранденбурзі (16-17 вересня 2021 року)у супроводі Щорічної зустрічі Німецько-українського академічного товариства (Die Deutsch-Ukrainische Akademische Gesellschaft e.V., DUAG). Суддівська колегія Конкурсу кандидатів наук складатиметься з дослідників, залучених до міжнародного співробітництва з партнерами в Україні, призначених правлінням Товариства.
Кінцевий термін подання заявок – понеділок, 10 травня 2021 року.
Для отримання детальної інформації відвідайте веб-сторінку: https://ukrainet.eu/2021/03/24/phd-contest-2021

Comments are closed.