Щорічна конференція EUA 2021 «Університети 2030: від бачення до реальності»

У візії Європейської асоціації університетів (EUA) визначено, що європейські університети – це відкриті навчальні спільноти, що займаються створенням стійкого глобального суспільства, а також автономні та підзвітні організації, які прагнуть до постійного вдосконалення. Основні місії університетів – це навчання та викладання, дослідження, інновації та внесок у культуру – відіграватимуть важливу роль у зусиллях університетів щодо реалізації цього бачення.

Щорічна конференція EUA 2021 «Університети 2030: від бачення до реальності» відбудеться онлайн  22-23 квітня. На тлі поточної кліматичної кризи, фундаментальних технологічних змін, змін на ринку праці та тиску європейських політичних систем, необхідна чесна та амбіційна дискусія щодо шляху, яким європейські університети повинні йти, щоб залишатися стійкими та актуальними.

Щорічна конференція Європейської асоціації університетів (EUA) у 2021 буде зосереджена на ролі університетів, яку вони відіграють у побудові конкурентоспроможної та стійкої Європи у співпраці з глобальними партнерами. На щорічній конференції EUA 2021 відбудуться сесії різних форматів, включаючи інтерактивну участь аудиторії, що заохочуватиме обмін досвідом та передовими практиками. Поряд із сесіями, присвяченими темі конференції, передбачено можливості для створення мереж та вивчення різноманітних проектів та заходів EUA. Конференція буде цікава керівництву та менеджмент університетів, а також науковцям і студентам.

Програма конференції та реєстрація за посиланням: https://eua.eu/events/131-2021-eua-annual-conference.html

Comments are closed.