Грантовий проєкт

Корпорації та Covid-19

Проект Європейського інституту корпоративного управління (ECGI)

у співпраці з

Оксфордським університетом, школою бізнесу Саїда, Оглядом досліджень корпоративних фінансів (RCFS), Оглядом фінансових досліджень (RFS)

За підтримки: Управління інвестиціями банку Норвеж

Інтернет-семінар: 11 червня 2021 року

Конференція : Оксфордський університет –  2 червня 2022 року

Організатори спочатку закликають подати заявки на онлайн-семінар. Щоб дозволити учасникам презентувати свої ідеї, навіть якщо вони ще не мають даних для їх вивчення, он-лайн семінар розгляне подання як паперових пропозицій, так і повністю розроблених статей. Вітаються теоретичні та емпіричні роботи / пропозиції до роботи. Паперові пропозиції повинні окреслювати питання, методологію, структуру моделі (у випадку теоретичної роботи) або дані (у випадку емпіричної роботи) з якомога більшою деталізацією проекту та аналізу досліджень.

На фізичній конференції будуть розглядатися лише подання повністю розроблених статей, включаючи, але не обмежуючись ними, статті, розроблені на основі пропозицій, представлених на семінарі (окремий конкурс доповідей буде опублікований влітку 2021 року). Участь у онлайн-семінарі не є обов’язковою умовою для участі у фізичній конференції та не гарантує участі у фізичній конференції.

Кінцевий термін подання (для онлайн-семінару): 9 квітня 2021 року

Доклади та паперові пропозиції для онлайн-семінару слід подати до 9 квітня 2021 року, натиснувши тут . Організатори прагнуть оголосити остаточну програму до середини травня 2021 року. Деталі цього проекту також доступні на веб-сайті ECGI .

Comments are closed.