ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ДРУГИЙ КОНКУРС НАЦФОНДУ ДОСЛІДЖЕНЬ, У НЬОМУ ПІДТРИМКУ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ КОЛЕКТИВИ ПРОВІДНИХ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ

🗒Конкурс є загальногалузевим, тобто не обмеженим за напрямами, та колективним – для груп від 2 до 7 науковців. Щоб подати проєкт, його науковий керівник і виконавці повинні попередньо зареєструватися на сайті фонду. Потім один із них має заповнити заявку онлайн і додати низку документів у pdf-форматі.

🗒Також передбачено можливість додатково залучати у проєкт до 3 асистентів із числа молодих учених і студентів. Їм не потрібно реєструватися на сайті, однак їхню участь потрібно вказати в заявці, без зазначення конкретних прізвищ.

📙Бюджет конкурсу на 2020 рік становить 150 млн гривень. Загальний бюджет проєктів:

– із терміном виконання на 2020-2021 рр. – до 10 млн грн;
– із терміном виконання на 2020-2022 рр. – до 15 млн грн.
Тобто максимальна сума фінансування проєкту щороку – 5 млн гривень.

💡Проведення експертизи та підбиття підсумків завершиться до 18 серпня 2020 року.

👉22 травня буде сформовано комісію конкурсу. До неї увійдуть визнані науковці, запропоновані кожною секцією наукової ради фонду (не менш як 7 від секції).

📋Після закінчення прийому заявок, комісія перевірятиме їх на відповідність критеріям. У разі відповідності передаватиме на розгляд експертів – їх буде не менш як 3 на кожен проєкт, зокрема й іноземні експерти.

💡За підсумками експертизи комісія конкурсу сформує рейтинговий список проєктів і надасть пропозиції щодо переможців та обсягу фінансування їхніх робіт. Остаточні результати затвердить наукова рада НФД, після чого їх оприлюднять на сайті фонду.

📋Нагадуємо, що 15 травня почався прийом заявок на перший конкурс наукових і науково-технічних проєктів Національного фонду досліджень – “Наука для безпеки людини та суспільства”.

👉 Посилання на конкурс: https://mon.gov.ua/ua/news/pochavsya-prijom-zayavok-na-drugij-konkurs-nacfondu-doslidzhen-u-nomu-pidtrimku-zmozhut-otrimati-kolektivi-providnih-i-molodih-uchenih?fbclid=IwAR3Ca1gnxud7XeqjZZa-lqIbGAY6zmJlbDjINCBIqu6vh9Rz8MVMR-DIrlo

Comments are closed.