Міжнародний захід у сфері вищої освіти – “Віртуальна конференція та виставка QS Europe 2021”

7-8 червня 2021 р. відбудеться важливий міжнародний захід у сфері вищої освіти – “Віртуальна конференція та виставка QS Europe 2021”, яка стане місцем онлайн-зустрічі керівників закладів вищої освіти, галузевих експертів та політиків для обговорення цьогорічної теми “Вирівнювання поля: Знизу вгору у створенні стійкої європейської вищої освіти”.
Організатором події є QS Quacquarelli Symonds – провідний світовий постачальник послуг та аналітики для глобального сектору вищої освіти, визнаний за формування щорічного рейтингу університетів “QS World University Rankings” та націлений як на допомогу майбутнім студентам встановити контакт із глобальними університетами, так і на допомогу освітнім установам досягти досконалості та посилити свою міжнародну відомість.
В програмі цифрового інтерактивного міжнародного заходу:
🔸Ґрунтовні основні доповіді з актуальних питань вищої освіти та обговорення, презентації результатів тематичних досліджень.
🔸Спікери з університетів світового класу поділяться досвідом щодо найкращих практик управління даними в університетах задля підвищення їх результативності, ефективності, інноваційності та конкурентоспроможності.
🔸Віртуальні зустрічі, панельні дискусії, секційні засідання, мережевий зал для налагодження професійних контактів і стратегічних партнерств із представниками міжнародної академічної спільноти, EdTech, підприємцями, інвесторами.
🔸Знайомство з останніми тенденціями у сфері даних і аналітики, їх використання для глибокого розуміння своїх освітніх інституцій та удосконалення процесів прийняття рішень і покращення результатів.
Доступна безкоштовна (з обмеженим доступом) і платна (з повним доступом) реєстрація на “Віртуальну конференцію та виставку QS Europe 2021” – за посиланням
Детальніше про конференцію: https://qseurope.org/

Comments are closed.