Участь КНЕУ у проекті COFUND: 6i-DIRS, Горизонт 2020

За підтримки Європейської комісії та фінансування програми Горизонт 2020 Університет Деусто, Іспанія, надає висококонкурентне фінансування дослідницького проекту з підготовки PhD студентів COFUND: 6i-DIRS, учасниками якого стали 40 партнерів (КНЕУ увійшов до складу).
DEUSTO – єдиний університет Іспанії та один із чотирьох інституцій в Європі, який виконує два проекти COFUND в рамках програми «Горизонт 2020».
Проект 6i-DIRS, який розпочався у 2020 році, має на меті залучення найкращих дослідників, які знаходяться на ранньому етапі досліджень, для участі у PhD програмах з метою проведення міждисциплінарних, міжнародних та міжгалузевих проектів, які мають соціальний вплив, відповідно до принципів Європейської хартії дослідників , Кодексу поведінки щодо залучення науковців та Принципів ЄС щодо інноваційної підготовки докторів філософії.
Проект 6i-DIRS, який триває до вересня 2024 року, пропонує 19 стипендій тривалістю 36 місяців.
Перший відбір учасників етап проекту відбувся у січні-лютому 2020 року: 10 дослідників було відібраніо відповідно до вимог Європейської комісії,
Другий раунд конкурсу для кандидатів відкрито до 5 березня 2021 року. За результатами конкурсу 2021 року буде відібрано 9 дослідників.
Проект сприяє співпраці між 7 PhD програмами (конкурентоспроможність бізнесу, територій, інновації та сталий розвиток, бізнес та корпоративне право, права людини: єтичні , соціальні та політичні виклики, освіта, інжиніринг для інформаційного суспільства та сталого розвитку, дозвілля, культура та спілкування для розвитку людини,психологія та теологія та 24 науково-дослідними командами, які підтримують дослідників 6i-DIRS у проведенні досліджень та тренінгів в межах:
• 5 міждисциплінарних дослідницьких платформ, які відповідають таким Європейськими та глобальними викликам, як старіння та добробут ; культурні та творчі індустрії, міста та регіони ; гендерні питання; соціальна справедливість та інклюзія та інші.
• 4 міждисциплінарних сфер, які відповідають Стратегії Смарт спеціалізації Країни Басків з питань охорони здоров’я , енергетики , промисловості 4.0 та територіального розвитку .
46 Університетів-партнерів співпрацюють з 15 організаціями, що фінансують та підтримують проект 6i-DIRS, забезпечуючи міжнародну та міжгалузеву мобільність для розширення працевлаштування дослідників.
Інформація щодо конкурсу для дослідників, опубліковано на веб-сайті 6I-DIRS (http://www.deusto.es/dirs-cofund.es).

Comments are closed.