Щодо участі в Coursera і проходження курсів безкоштовно

Шановні друзі! Увага!🙋‍♀️🙋‍♂️
👩‍🏫Щодо участі в Coursera і проходження курсів безкоштовно.

💡Також з технічних причин, платформа працює трохи повільно, оскільки постійних користувачів на платформі більше 10 мільйонів і наразі ще 14 000 університетів користуються програмою.
😉Проте хочемо заспокоїти Вас, дорогі друзі, незабаром ми вирішемо всі проблеми технічного та функціонального характеру!)
🗒🗓Ми вже вивчили інструкції користувння і прослухали вебінари щодо управляння акаунтом КНЕУ. Окрім того, ми вже створили колекцію з 3500 курсів з економічних наук, які охоплюють всі галузі і надають новітні дослідження світових лідерів вищої освіти!
🙂Тому хочемо запевнити Вас, скоро ми всі зможемо скористатися такою можливістю, адже наше спільне бажання набувати теоретичні знання і практичні навички, а також вдосконалювати свої компетенції надзвичайно важливе для конкурентного розвитку нашого суспільства!
😉Дякуємо Вам за терпіння та розуміння! Бережіть себе і на все добре!

Профіль КНЕУ за посиланням: https://www.coursera.org/programs/kyiv-national-economic-university-named-after-vadim-hetman-on-coursera-0ffjy?utm_medium=email&utm_source=other&utm_campaign=enterpriseUsageReport:0mPYF2_JSMa8fE1_rldJog:20200406

Comments are closed.