Знову КНЕУ імені Вадима Гетьмана серед кращих аналітичних центрів Європи та єдиний серед університетів України

За даними рейтингу лідируючих світових аналітичних центрів «2016 Global Go To Think Tank Index Report», в 2016 році Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, який представлений в рейтингу з 2012 року, підтвердив свої позиції, залишившись на 35 місці серед найкращих аналітичних центрів країн Центральної та Східної Європи, на третьому серед аналітичних центрів України та єдиним з університетів України в даному рейтингу.
Рейтинг, який вважається одним з авторитетних рейтингів міжнародних аналітичних центрів, щорічно з 2006 року готується Інститутом Лаудера Університету Пенсильванії (США) в рамках Програми аналітичних центрів та громадянського суспільства. В його основу покладено результати опитування понад 1500 експертів – дослідників, журналістів, донорів, представників громадських та міжнародних організацій – із 120 країн.
Визнання КНЕУ є результатом плідної аналітичної діяльності професорсько-викладацького колективу, аспірантів, докторантів, здобувачів і студентів університету.

Підготовлено Інститутом вищої освіти КНЕУ

Comments are closed.