За підтримки компанії КПМГ в КНЕУ ім. В. Гетьмана відкрито першу в Україні освітню лабораторію

В рамках стратегічного партнерства з Київським національним університетом імені Вадима Гетьмана, компанія КПМГ в Україні спонсорувала створення  першої в Україні «Лабораторії КПМГ» – інноваційного освітнього осередка для студентів, аспірантів та молодих спеціалістів.

«Лабораторія КПМГ» у КНЕУ – це унікальна навчальна платформа, створена з метою поглиблення знань та сприяння інтересу студентів до сфери економіки, розширення потенціалу та розвитку професійних і особистісних навичок майбутніх спеціалістів, забезпечення ефективної координації між потребами бізнесу та освіти шляхом інтеграції практики у навчальний процес.

1779713_593584504086565_6755458317266203083_n

Ідея лабораторії полягає у побудові відкритого майданчика для створення передумов ефективного поєднання освіти, науки, інноваційної діяльності та бізнесу через реалізацію різноманітних навчальних проектів.
«Лабораторія КПМГ» – це відкриті лекції, семінари та майстер-класи від провідних експертів-економістів та консультантів-практиків КПМГ, бізнес-ігри та чемпіонати з вирішення кейсів у сфері економіки, фінансів, бухгалтерського обліку і аудиту, а також податкового та юридичного консультування. Створення такого освітнього осередку сприятиме поєднанню теоретичних знань, дослідницьких ресурсів КПМГ із практичними навичками, – що є надзвичайно важливою складовою у справі підвищення кваліфікації майбутніх конкурентних фахівців.

Окремою особливістю «Лабораторії КПМГ» є її профорієнтаційна функція. За підсумками участі в окремих проектах студенти матимуть можливість дізнатися більше про особливості професійного розвитку в економічній сфері, а найкращі випускники зможуть отримати запрошення на відкриті вакансії в КПМГ в Україні.

Comments are closed.